Voedingsadvies Uptempo

Voedingsadvies Uptempo Personaltraining

Wilt u afvallen of juist aankomen of voedingsadvies over hoe voeding te combineren met sporten dat kan bij Uptempo personal training. Ieder lichaam werkt anders en past een andere levensstijl bij in combinatie met voeding.

Hoe minder energie u verbruikt, hoe minder koolhydraten u bijvoorbeeld nodig hebt. Dus de behoefte op een dag is dus heel belangrijk en past u aan met wat u op een dag doet en eet. Eiwitten en vetten zijn belangrijk voor aansturing van hormonen, spieropbouw of-opbouw en opname van vitamines en mineralen. Dus als u aan zware krachttraining doet heeft u veel eiwitten nodig voor u spieren. Ze bestaan uit aminozuren. U kunt eiwitten uit plantaardige of dierlijke bronnen halen.

Als u veel aan duursporten doet zoals hardlopen, wielrennen en zwemmen dan is het van belang dat u genoeg koolhydraten binnen krijgt. Koolhydraten houden u suikervoorraad ( glycogeen voorraad) op peil, waardoor u het langer volhoud. Het is eigenlijk heel simpel gezegd als u wilt afvallen moet u minder calorieën binnen krijgen dan u verbrand.  Als u lichaam meer energie verbrandt dan u binnenkrijgt gaat uw lichaam vetreserves gebruiken om optimaal te kunnen functioneren in uw energiegehalte. Dan verliest u vet. Suikers heb je in verschillende vormen en maten, maar u lichaam ziet het wel gewoon allemaal als suikers. Maar er zit wel een verschil in of je een suikerklontje eet of een stuk fruit. Terwijl het allebei suikers bevatten kunt u beter een stuk fruit eten omdat er veel vezels in zitten die je een verzadigd gevoel geven. U krijgt daardoor genoeg voedingsstoffen binnen. Als u suiker eet gaat je bloedsuikerspiegel omhoog, waardoor u bijvoorbeeld na een stuk chocola weer snel trekt hebt. Daarom is het goed dat u uw voeding goed in balans houdt.

Het ligt er dus helemaal aan wat uw doel is met betrekking tot voeding. Aan de hand van uw doelen kijken we samen naar uw levensstijl en wat u gedurende een week eet en maken we daar een voedingsschema voor en starten we vooraf met een meting. U kunt zeker gezond en lekker tegelijk eten, wij hebben genoeg  variaties voor u. Voor meer vragen, stuur een mail naar info@uptempo-personaltraining.nl of bel naar +31620660707 en ik zal u zsm beantwoorden

De only way is up!

 

*Wij geven in de volgende plaatsen tennislessen op locatie: Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Oegstgeest, Warmond, Wassenaar, de Zilk en Lisse. Andere locaties is geen enkel probleem maar altijd in overleg.
Informatie aanvragen