Tennisles Prive of Duo

Tennisles Prive & Duo

Wilt u ook een goede basistechniek of uw slagen verbeteren, ga voor een correct uitgevoerde forehand, backhand en service of zorg dat u slagen nog harder gaan. U minder fouten maakt of spelplan verbetert. Privé tennislessen zijn de uitgelezen kans om dit te doen. U moet het immers zelf doen en oefening baart kunst.

 

Met een goede uitleg van de technieken en een professionele tennisleraar die u alles correct uit laat voeren kunt u groeien in uw tennisspel. Daarnaast is het ook een kwestie om dit vaak te oefenen en dus veel slagen te maken op de tennisbaan. Professor Anders Ericsson (Zweed) schreef in het jaar 1993 al dat er 10 jaar lang nog is om expert te worden in iets. Dit word genoemd als “Deliberate Practice”. Dit is niks anders dan doelgericht en doelbewust oefenen op iets om goed en of beter te worden.

U kunt bedenken dat het maken van 4 keer zoveel slagen tijdens een privé tennisles dan tijdens een groepstraining dit proces natuurlijk sterk bevorderd word. Of u dan ook 4 keer zo snel groeit in niveau of tennistechniek is onbekend maar het is logisch dat zowel uw slagentechniek als tennisniveau vele malen sneller groeit tijdens privétennisles als een groepsles.

Wij maken onze privé tennislessen altijd geheel op maat. In de eerste les zal onderzocht worden wat uw spel is, de verbeterpunten en uiteraard niet te misstaan wat wilt u zelf verbeteren aan uw tennisspel. Het komt soms voor dat de leraar ook een keer bij u komt kijken als u een wedstrijd heeft of privé tennist om een betere analyse te kunnen doen van de verschillende ontwikkelpunten.

Aan de hand van hetgeen wij zien en wat u wilt word er een plan gemaakt om te gaan werken aan de samen beschreven tennisdoelen en tennistechniek ontwikkelpunten. In een meer weken tennis ontwikkelplan gaan we samen de gestelde doelen bereiken.

Zoals u kunt voorstellen met onze privé tennislessen geheel op maat: “the only way is up!

 

Bent u net zo enthousiast over onze privé tennislessen als wij neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u nog vragen heeft, stuur een mail naar info@uptempo-personaltraining.nl ook kan u bellen naar +31620660707 en wij beantwoorden al u vragen.  Wie weet geven wij binnenkort bij u tennisclub u tennislessen op locatie.

 

 De only way is up!

*Wij geven in de volgende plaatsen tennislessen op locatie: Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Oegstgeest, Warmond, Wassenaar, de Zilk en Lisse. Andere locaties is geen enkel probleem maar altijd in overleg.

Informatie aanvragen