Personal training in Oegstgeest

Personal training in Oegstgeest

Wilt u doelgerichter trainen waar een personal trainer een uur lang alleen op u gefocust is? Dat kan bij Uptempo personal training. Wij bieden veel verschillende trainingen aan. U kunt personal training Oegstgeest aan huis krijgen of u kunt er voor kiezen om lekker in de buiten lucht te trainen bijvoorbeeld personal training in Oegstgeest bij de Klinkenbergerplas.


Het is belangrijk om effectief te trainen. Sommige vinden het juist fijn om een uur afgebeuld te worden, dat kan maar het hoeft niet een effectieve training te zijn. Daarom plannen we eerst een intake in om alles te bespreken wat over uw lichaam gaat en maken we uw doel S.M.A.R.T. De een wilt afvallen, de ander wilt aankomen, de ander traint specifiek voor een halve marathon of sport, de ander wilt fit blijven of komt net terug van herstel van een blessure. Daar past Uptempo de trainingen op aan.


Het is goed om een te zijn met je lichaam. U kent uw eigen lichaam het beste. Het is niet gek om met en tegen jezelf te praten voor dat je bijvoorbeeld aan een training begint. Veel mensen hebben net dat laatste stukje motivatie nodig om richting de sportschool te gaan omdat er een stemmetje door uw hoofd gaat dat je eigenlijk geen zin hebt om door de kou naar je trainer te moeten gaan en liever op de bank wilt blijven zitten. Daarom is het niet gek als u reflecteert naar u zelf, door eerlijk te zijn naar uw lichaam, vertelt u zelf wat u moet doen en creëert daardoor meer focus om tot een optimale training te komen.


Het visualiseren van een personal training in Oegstgeest komt ook aan te pas in uw hoofd en voorkomt voor een grotendeels tegenslagen. Je ervaart een training die nog niet is geweest. Uw vertrouwen in u zelf gaat omhoog en het uithoudingsvermogen is tot meer in staat. Personal training aan huis of op een plek in Oegstgeest.


Daarnaast is het belangrijk dat u uw zelf de vraag stelt waarom u aan personal training begint. als u elke keer aan uw einddoel denkt zal dat meer motivatie geven met de trainingen en voorkomt u door steeds de vraag te stellen waar je elke keer mee bezig bent. Het is dan ook aan ons om de tussenstand van uw doel zichtbaar te maken na een x aantal weken.


Er zitten altijd personal trainingen tussen waarbij je het mentaal of fysiek net even wat zwaarder hebt dan andere trainingen. Daar ben je mens voor. Niet elke dag is hetzelfde en dat is dus ook met trainen zo. Het is belangrijk dat u doorzettingsvermogen vormt en passie laat zien om de lange termijn doelen te bereiken. De drijfveer en wilskracht om uw doel te halen is belangrijk. Als u er hard aan werkt en veel uren in stopt beloont dat altijd, maar bij ons staat plezier ook centraal.


Elke dag ritme vinden in uw leven is een eis om uw doelen te kunnen halen. Uw lichaam en brein willen een bepaalde structuur vinden wat samen valt. Daarbij komt rust en voeding ook bij kijken, wat veel mensen vergeten maar dat is juist super belangrijk.


Probeer zelf altijd in oplossingen te denken in plaats van in problemen. Ieder mens komt tegenslagen tegen in het leven, neem die verantwoordelijk voor u zelf om toch door te kunnen gaan waar u mee bezig was, hoe moeilijk dat soms ook kan zijn.


The only way is up!


Bent u net zo enthousiast als wij neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende intake of als u nog vragen heeft, stuur een mail naar info@uptempo-personaltraining.nl 


Ook kan u bellen naar +31620660707 en wij beantwoorden al u vragen.  Wie weet zien wij u aan huis voor personal training Oegstgeest.


Tot snel!

Vraag informatie of proefles aan!