Bootcamp voor bedrijven

Bootcamp voor bedrijven

U kent het zelf wel, na een harde dag werken en nog even een file heeft u totaal geen zin meer om te sporten. Het is dan ook fijner om tijdens of direct uit werk te gaan sporten of bootcampen.

 

Wij hebben hier de oplossing voor, een bedrijfsbootcamp. Wilt u bedrijfsbootcamp voor het hele team in de buurt van uw bedrijf dat kan bij Uptempo-personal training. Je creëert een goede teambuilding onder de werknemers van uw bedrijf doordat collega’s met elkaar trainen en samen als team de bootcamp ingaan. Daarbij wordt de werksfeer beter op de werkvloer. Zo leert iedereen met elkaar omgaan en elkaar verder te helpen.

 

Hoe leuk is het om samen met je team in de heerlijke buiten lucht training te krijgen van een gediplomeerde trainer bij op locatie bij uw bedrijf. Naast dat het goed is voor de teambuilding is het ook goed voor de gezondheid van de collega’s die normaal de hele dag achter hun laptop zitten. Neven voordelen van de bootcamp met uw bedrijf is Teambuilding, solidariteit onder de medewerkers. Zoals u kunt voorstellen komt een bedrijfsbootcamp ook ten goede van de samen werking en daarmee de resultaten van uw bedrijven.

 

Een bedrijfsbootcamp is geheel op maat, u bepaald hetgeen u wilt bereiken met de bedrijfsbootcamp. Zo is het handig om alvast na te denken aan de volgende dingen:

  • Het doel en het bijbehorende niveau van de groep
  • Indoor of outdoor (onze voorkeur outdoor)
  • Wat voor Workout (kracht, behendigheid of uithoudingsvermogen of combi)
  • Hoeveel begeleiders wilt u bij de groep

 

Dus wilt u uw medewerkers productiever laten werken naar een hoger niveau dan zit u goed bij uptempo-personaltraining.  Uw team zal onderling meer betrokken zijn, minder snel ziek melden door dat de weerstand constant wordt gehouden, vermindering van stress door dat ze een betere nachtrust hebben.

 

Nadat we het doel en de datum hebben vastgesteld komen wij bij u op locatie met 1 of meerdere gediplomeerde trainers en begeleiders. Uiteraard ruim van te voren zodat we eerst compleet zijn en vervolgens aan de slag gaan met de bootcamp. Een bedrijfsbootcamp duurt doorgaans 60 minuten.

 

Bent u net zo enthousiast als wij neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u nog vragen heeft, stuur een mail naar info@uptempo-personaltraining.nl ook kan u bellen naar +31620660707 en wij beantwoorden al u vragen.  Wie weet geven wij binnenkort bij u op locatie een bedrijfsbootcamp.

 

 De only way is up!

 

*Wij geven in de volgende plaatsen bedrijfsbootcamp op locatie: Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Oegstgeest, Warmond, Wassenaar, de Zilk en Lisse. Andere locaties is geen enkel probleem maar altijd in overleg.

Vraag informatie aan