Personal training in Katwijk

Personal training in Katwijk

Wil je ook fitter worden in deze tijd waarin we nu leven, maar ligt de drempel te hoog om zelf aan de slag te gaan en creatief te zijn om een lekkere workout neer te zetten. Uptempo helpt u graag om fitter te worden en lekkerder in uw vel te zitten.

Personal training aan huis zoals bijvoorbeeld in uw dorp Katwijk heeft veel voordelen. Het bespaart veel tijd door dat u niet uw huis uit hoeft. Uptempo neemt eigen attributen mee naar uw gewenste locatie. Uptempo komt eerst naar u toe voor een intake gesprek wat de mogelijkheden en doelen zijn. Als u twijfelt neem gerust een proefles om te kijken of het wat voor u is. Uptempo checkt samen met u het rooster wanneer het voor u uit komt om een uurtje per week te trainen bij Uptempo. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om lekker in de Katwijkse duinen te trainen. Uptempo snapt heel goed als u ook even lekker in de frisse natuur wilt trainen aangezien er veel mensen thuis werken op dit moment. Combinaties van trainingen zijn ook mogelijk. U kunt dan zo wel werken aan uw conditie als kracht.


Waarom is personal training aan huis in Katwijk zo goed voor u?


Het verbetert uw algehele conditie omdat u een trainer naast u heeft staan en efficiënter te werk gaat dan dat u alleen traint. U doet vaak meer in een uur dan dat u alleen zou doen. Het stimuleert u ook om uw doelen sneller te kunnen behalen. U staat er niet alleen voor, maar Uptempo helt u daarbij. U blijft gemotiveerd want elke week komt Uptempo bij u langs in Katwijk en noteren we het weer voor volgende week in de agenda. U focust zich op uw eigen doelen, samen met uw trainer van Uptempo hebben we een plan gemaakt voor de komende periode. Samen gaan we die halen en tijdens uw training is Uptempo alleen gefocust op u. Daarom leert u ook de juiste techniek van elke beweging die u maakt. Het is super belangrijk dat u het juiste uitvoert omdat u anders klachten gaat krijgen van uw lichaam en dat willen we niet. We willen fitter worden. Daarnaast mocht u al ervaren zijn in de sport branche leren wij u ook weer nieuwe oefeningen die u kunt toepassen in uw eigen trainingen. We zeggen altijd balance is the key en daarom ook tussen lichaam en geest. Als die balans er is voelt u vast dat u lekkerder in je vel gaat zitten. Daarnaast is het ook mogelijk om duo training aan huis in Katwijk te doen. Het is bewezen dat  het buddysysteem of het nou met uw gezin, familie of vrienden is, een positief effectief heeft in de trainingen.


Voor uw geest is sporten ook heel goed. Voor dat je een groot tentamen moet maken is het heel efficiënt om er voor even te sporten. Uw concentratie wordt beter, daarnaast staan de hersenen op scherp en bent u onbewust creatiever met nadenken in het geen waar je full focus op hebt.  Vaak na een werk dag voel je je minder snel gestresst en minder snel moe. U leert uw eigen lichaam steeds beter kennen wat u wel of nog niet aan kunt. Uw krijgt controle over uw eigen lichaam. Daarnaast zorgt sporten voor een goede spijsvertering. Ook  het sociale aspect is van belang en geeft vaak een boost tijdens de training. Uptempo neemt ook een box met goede workout muziek mee zo dat u er alles uit kunt halen tijdens uw training aan huis in Katwijk. Belangrijk is wel, luister altijd goed naar uw eigen lichaam. Bent u moe, neem goed uw rust en ga bijvoorbeeld een half uurtje wandelen. Het heeft geen zin als u lichaam moe is en aan geeft te willen rusten om volle bak toch een workout neer te zetten, want alle werkingen in uw lichaam vertragen het proces wat het moet doen. Rust en voeding is erg belangrijk na een training.


Kortom genoeg redenen om lekker aan de slag te gaan bij Uptempo. Die drempel is helemaal weg na een training bij Uptempo. Geen excuses dat je liever wilt Netflixen, want wij staan gewoon voor u deur. Na de training heeft u een heerlijk voldaan gevoel en kijkt u weer uit naar de volgende training. Het moet uiteindelijk een onderdeel worden van uw levensstijl.Bent u net zo enthousiast als wij neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende intake of als u nog vragen heeft, stuur een mail naar info@uptempo-personaltraining.nl Ook kan u bellen naar +31620660707 en wij beantwoorden al u vragen.  Wie weet zien wij u aan huis voor personal training.  


De only way is up!Vraag informatie of proefles aan!