Personal training

Personal training & Personal training aan huis

Personal training aan huis; Fit worden en lekker sporten gedurende het hele jaar op uw beschikbare tijden en op uw gewenste locatie. Locatie kan thuis zijn maar natuurlijk ook op uw werk indien gewenst. Word snel fit en raak weer terug in shape. Bij ons is niks te gek, wij zijn immers uw personal trainer.

Maakt u ook vaak met u zelf de afspraak om naar de sportschool te gaan, maar lukt het op het moment niet? Waarom niet de sportschool naar u laten komen. In of aan huis.

Al onze trainers zijn gecertificeerd en hebben veel trainingservaring. De basis van het fitness vak hebben al onze trainers waarbij een ieder zijn eigen specialisatie heeft.

Het efficiënte van aan huis trainen is dat u er veel tijd mee wint omdat u geen reistijd heeft en u bepaalt de dag en tijdstip om personal training te krijgen van een van onze trainers. Ook hoeft u geen sport materialen te hebben want die nemen wij voor u mee.

Wij gaan te werk doormiddel van een lessenreeks van twaalf trainingen waarvan u de twaalfde les gratis en voor niks van ons krijgt. Iedere training bestaat altijd uit zestig minuten waarbij inspanning en rust in goede balans zijn.

De oefeningen bestaan uit de meest uiteenlopende dingen, vooraf kunnen wij daar geen inzicht in geven omdat ieder individu anders is, daarbij de sportdoelen en het einddoel anders is. Wij maken voor u een pakket op maat met een keuzepallet uit wel 250 verschillende oefeningen.

Indient gewenst en u besluit om 1 keer in de week bij ons personal training aan huis te volgen kunnen wij ook samen met u voor de eventuele andere sportdag (de dag dat u zelfstandig in de sportschool gaat trainen) een sportschema maken zodat het een vloeiend overloopt in het ander. Daarin heeft u voor slechts 1 sessie bij ons een compleet sportschema voor de week.


Ook bespreken we uw eetpatroon van de hele week en passen dat indien nodig aan om te kijken of dat en wat werkt binnen uw eigen levensstijl. Tijdens het intake gesprek bespreken we uw doelen en doen samen een startmeting om te kijken waar u nu staat. Tijdens de twaalf sessies doen wij elke vier weken een meting om te kijken of u nog op schema zit van de vooraf gestelde doelen, waarbij wij eventueel kunnen bijsturen aan de sportdoelen. 


Na uw sessie van twaalf trainingen doen we uiteraard ook een eindmeting. De eindmeting van de gestelde sportdoelen zijn weer de input voor de sessie van twaalf nieuwe sporttrainingen. Zo stellen we samen nieuwe doelen wederom  waarbij het onderdeel wordt van uw levensstijl.

Bent u net zo enthousiast als wij neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende intake of als u nog vragen heeft, stuur een mail naar info@uptempo-personaltraining.nl Ook kan u bellen naar +31620660707 en wij beantwoorden al u vragen.  Wie weet zien wij u aan huis voor personal training.

 

De only way is up!


*Wij geven in de volgende plaatsen personal training aan huis Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Oegstgeest, Warmond, Wassenaar, de Zilk en Lisse. Andere locaties is geen enkel probleem maar altijd in overleg.Vraag informatie of proefles aan!