Tennislessen in groepsvorm

Tennisles in groepsvorm

Wilt u tennisles in groepsverband dat kan bij Uptempo personal training. Met zijn vieren kunt u net even wat meer oefeningen doen voor dubbelspel dan solo of met zijn tweeën. Veel volwassenen spelen voor-en najaar competitie en vinden vaak dubbelen leuker omdat het wat minder intensief is dan singelen. Tennis is een brede sport omdat iedereen het kan leren. Daarnaast is het een gezellige sport omdat er veel toernooien en competitie georganiseerd worden waarbij u uw eigen team neer kunt zetten. Het is goed voor uw gezondheid, het biedt uitdaging en het is geschikt voor alle leeftijden.


Tennis is een flexibele sport omdat het op veel plekken beoefent kan worden. U hoeft niet perse lid te worden van een club als  tennisles wilt volgen. U kunt een privé tennisbaan boeken. Wel als u meer wilt dan alleen tennisles, dus toernooien of competitie wilt spelen moet u lid worden van een club en KNLTB lid zijn. Er kan de hele dag les worden gegeven of vrij worden gespeeld. Uw uithoudingsvermogen zal ook beter worden waardoor er minder risico is op hart- en vaatziekten. Daarnaast spant u veel spieren aan en worden de botten sterker. Kortom uw conditie wordt beter en er worden veel calorieën tijdens een training of wedstrijd verbrand.  Als u lid wordt van een club is het leuk om mee te doen aan de clubladder. Dit zijn wedstijden die u zelf met uw tegenstander inplant. U kunt dan meten waar u nu staat met wat u geleerd heeft in de lessen. Dan bent u helemaal klaar voor de voorjaarscompetitie.  Tennis is ook een mentaal spelletje. Het kan heel leuk zijn als de wedstrijden goed gaan, maar u kunt ook wel eens een mindere dag hebben dat net alles uit gaat. Wij pakken tijdens de lessen ook het mentale aspect op en verwerken dit in de oefeningen. Zo wel kinderen als volwassenen hebben hiermee te maken. U kunt als groep aangeven of u meer oefeningen wilt voor enkel of dubbelspel en zullen aan de hand daarvan een lessenreeks maken.

Om te tennissen heeft u nodig, een tennisracket, tennisschoenen en tennisballen. Mocht u twijfelen dan hebben wij rackets en ballen voor als u eerst een proefles wilt nemen. Heeft u al een leuke tennisgroep waar u mee wilt starten wacht dan niet en stuur een mail naar info@uptempo-personaltraining.nl of bel naar +31620660707 en ik zal u zsm beantwoorden.


De only way is up!


*Wij geven in de volgende plaatsen groepslessen tennis op locatie: Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Oegstgeest, Warmond, Wassenaar, de Zilk en Lisse. Andere locaties is geen enkel probleem maar altijd in overleg.Informatie aanvragen