Personal training in Noordwijk

Personal training in Noordwijk

Het is bewezen dat sporten goed is voor lichaam en geest. Zo heeft een matige inspanning van 45 minuten al een positieve werking op je immuunsysteem blijkt uit verschillende wetenschappelijke studies. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Sporten heeft dan ook een positieve werking op uw hele welzijn.


Wij bieden personal training in Noordwijk aan voor een ieder die lekker bezig wilt zijn met sporten. Noordwijk is natuurlijk met de stranden en bossen een ideale plek om lekker met je gezondheid en welzijn bezig te zijn in de buitenlucht. Zo bieden wij met Personal training in Noordwijk een combinatie van Krachttraining en Conditietraining. Onze voorkeur is veelal buiten in de openlucht, maar ook bij slecht weer kan je Personal training in Noordwijk doen.


Onze personal training is altijd een combinatie van oefeningen. Waarbij je rustig start met oefeningen om het lichaam op te warmen, daarna intensievere oefeningen met daarna weer afbouwende oefeningen.


De personal training sessies die wij aanbieden in Noordwijk zijn Prive of als DUO te boeken. U kunt dus ook samen met uw partner gelijktijdig sporten. Daarin stemmen we dit natuurlijk af op allebei de niveaus. Daarin kunnen we de gewichten aanpassen op u en uw partner. Wederom Maatwerk. U betaalt bij ons niks extra voor de Prive of Duo. Wij werken met vaste tarieven.


Als u personal training in Noordwijk bij ons boekt dan krijgt u dan ook alles op maat:

·        Personal training op maat in Noordwijk

·        Voedingsadvies

·        Trainingsschema

·        Metingen (gewicht, huidplooi, etc)


Personal training in Noordwijk bieden wij op een vaste locatie of bij u thuis. Daarin is niks te gek en wat u wilt is wat wij doen.


Neem vandaag nog contact met ons voor de mogelijkheid Personal Training in Noordwijk te volgen.


info@uptempo-personaltraining.nl Ook kan u bellen naar +31620660707 en wij beantwoorden al u vragen.  Wie weet zien wij u aan huis voor personal training.  

 

De only way is UP!

 

Vraag informatie of proefles aan!